SAKARYA / SERDİVAN - Sakarya Anadolu Lisesi

Grammar In Situation Projemiz

2021 -2022 eğitim öğretim yılı Eylül ayında başladığımız  İspanya- Fransa  - İtalya  ve  Türkiye 'den ortak okulların bulunduğu ' Grammar  In Situation '  isimli eTwinning projemiz İngilizce Öğretmenimiz Gülru Mart rehberliğinde  hem yabancı dil  becerilerini hem de web2 araçlarını kullanarak digital becerilerini geliştirmekte  olan  öğrencilerimizin özverili çalışmalarıyla devam ediyor.

05-05-2022

Yayın: 05.05.2022 - Güncelleme: 14.03.2024 12:28 - Görüntülenme: 198